Džekina objava raspametila navijače velikana: Je li ovo neki znak?
Foto - EPA

Zanimljiva scena

Džekina objava raspametila navijače velikana: Je li ovo neki znak?

M. Šljivak

Edin Džeko konstantno se povezuje sa odlaskom iz Rome.

Kapiten fudbalske reprezentacije Bosne i Hercegovine već mjesecima nema previše mira kada su u pitanju transferi, a prošle godine bio je jako blizu prelaska u Juventus i Inter.

Međutim, na kraju je ostao u Romi sa kojom ima još godinu dana ugovora, ali Italijani konstantno pišu da bi on mogao otići.

Kao jedan od klubova koji žele Edina spominje se istanbulski velikan Fenerbahče, a posljednja Džekina objava na Instagramu raspametila je navijače ovog tima.

[instagram]https://www.instagram.com/p/CPlg_MhlC1d/[/instagram]

Džeko i njegova supruga Amra označili su se u Istanbulu u jednom poznatom lancu kafića, te su ostavili svoja imena na plastičnim čašama.

Oglasi

To je izbezumilo navijače Fenera. Oni smatraju da je ovo jasan znak da Džeko stiže u Istanbul i uvjereni su da tako zaista i biti.

Džeko se već godinama povezuje sa Fenerbahčeom. Međutim, do transfera nikada nije došlo i Edin je ostajao vjeran Romi.

Potražite više informacija na temu Super Lig:

U rimskom klubu bh. napadač je već šest godina i u 260 nastupa je zabio 119 golova.

Podsjetimo, Džeko je prethodno nastupao za Manchester City, Wolfsburg, Teplice, Usti i Željezničar.

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

Top Komentari

Dzematlija
U Starbucks-u ti napise ime onaj koji ti servira kafu. Nisu oni napisali. Raji zanimljivo jer cesto fule ime jbg raznih imena od svuda, pa Ivica bude Ibiza, Dzenan bude Johnny itd :)
11 1
user1594553305
Ronaldo gradi hotel u Madridu dakle jasan znak da ce uskoro postati novi član Atletico Madrida! Objavite i ovaj članak možda bude kakve koristi hahahah
6 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi