Porazi Goražda i Igmana

TOŠK i Zvijezda ubjedljivi za kraj sezone!

A. Čaušević

Zvijezda i TOŠK su sezonu Prve lige FBiH okončali ubjedljivim pobjedama nad Goraždom, odnosno Igmanom. 

TOŠK je na domaćem terenu bio domaćin Igmanu te je na kraju slavio s 3:0. Nakon prvog poluvremena su imali dva gola prednosti preko Šehića i Mujagića. Posao je u nastavku završio Dacić.

U Gradačcu je viđeno pet golova uz visok trijumf Zvijezde s 4:1. U prvom dijelu su domaći sve riješile preko Behrama, Fačića i Čuluma.

U finišu prvog poluvremena Tukić postiže gol za Goražde, ali je u nastavku Fačić zabio gol za 4:1 i tako riješio sve dileme oko pobjednika.

TOŠK je završio sezonu na drugom mjestu, dok su i Goražde i Zvijezda okončali takmičarsku godinu u gornjem dijelu tabele. Igman je još ranije uspio u glavom cilju, a to je opstanak.

NK Zvijezda - FK Goražde 4:1

NK Zvijezda: Maslić, Berbić, Čulum, Antić, Mehić, Hasukić, Fačić, Jolović, Behram, Đekić, Vidović.

FK Goražde: Ćulov, Haznadar, Ćulov, Dučić, Mitrašinović, Haznadar, Tukić, Blagojević, Šalaka, Danilović, Salanović.

NK TOŠK - FK Igman 3:0

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

NK TOŠK: Muratspahić, Imamović, Škrijelj, Delić, Mehić, Kapetan, Mujagić, Delić, Šehić, Vulić, Dacić.

FK Igman: Kutić, Hreljić, Bešagić, Kašić, Lukomirak, Ćubara, Alašević, Alić, Herić, Hebibović, Zukić.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.