Krilni nogometaš napušta Zrinjski nakon dvije sezone

Miljan Govedarica: Žao mi je što su me ozljede spriječile da pokažem sve što znam

Miljan Govedarica nakon dvije sezone napušta redove mostarskog HŠK Zrinjski. Ovaj sjajni krilni nogometaš u Mostar je stigao s epitetom jednog od najboljih nogometaša Premijer lige a taj si je laskavi epitet priskrbio sjajnim igrama u timu Zvijezde 09. 

Mostarska priča Miljana Govedarice počela je kao u bajci, u sada već opjevanom izbacivanju Utrechta od strane Plemića u pretkolu Europske lige. Ovaj nogometaš zabio je fantastičan gol u gostima kojim je Zrinjski načeo razvikane Nizozemce, da bi ih nakon velike borbe dokrajčio nakon produžetaka u Mostaru.

No od tog trenutka Govedarica je upao u probleme s ozljedama koje su ga, kako i sam kaže na oproštaju od Mostara, omele da pokaže svoj puni igrački potencijal do kraja. Imao je Miljan bljeskova tijekom ove dvije godine, no u pravilu, svaku put kada se mislilo da je to to, došli bi neki novi problemi.

"Proveo sam dvije prekrasne godine u Mostaru" - govori Govedarica za SportSport.ba i dodaje:

Ovdje su mi svi, počevši od ljudi u klubu pa preko navijača omogućili da se osjećam sjajno i da se osjećam kao kod kuće. Ovom prilikom zahvalio bih se svima njima, svim bivšim trenerima i svim bivšim suigračima. Nažalost, te nesretne povrede onemogućile su me da ispunim očekivanja koja su svi imali od mene. Sada se, srećom, osjećam dobro i počeo sam raditi s individualnim trenerom u Sarajevu. Što je najbitnije zdrav sam i to najviše zahvaljujući doktoru Zoranu Tocilju iz Splita."

Znaš li gdje ćeš nastaviti karijeru?

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Iskreno, što se tiče ponuda za nastavak karijere i mog nogometnog puta neću žuriti. Interes postoji no taj dio posla prepustio sam svom manageru s kojim ću zajedno odlučiti što je najbolje za mene i moju daljnju karijeru." - kazao je Govedarica za SportSport.ba.

Ovaj krilni nogometaš u ovoj sezoni ubilježio je 17 nastupa za Plemiće te postigao jedan gol. 

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.