Govedarica: Na proljeće moramo pružati mnogo bolje partije

Krilni fudbaler govorio za SportSport.ba

Govedarica: Na proljeće moramo pružati mnogo bolje partije

A. Čaušević

Na startu priprema HŠK Zrinjski vlada odlična atmosfera, među najraspoloženijim je i krilni fudbaler, Miljan Govedarica. 

Govedarica je prije svega zadovoljan uslovima koje imaju on i saigrači što je jedan od glavnih preduslova za dobru pripremu.

"Počeli smo da radimo naporno, radimo dobro, uslovi su nam dobri. Obzirom na vrijeme u ostatku države imamo idealne uslove da se dobro pripremimo za nastavak sezone", rekao je Govedarica za SportSport.ba.

Plemiće će u drugom dijelu sezone s klupe predvoditi Sergej Jakirović.

"Svaki trener zahtjeva i očekuje nešto novo od igrača, sigurno da će unijeti promjene i da ćemo kolektivno raditi dobro i izvršavati ono što se od nas očekuje."

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Zrinjski je jesen završio na šestom mjestu i na proljeće će igrači ovog kluba sigurno nastojati da se iskupe za slabije rezultate i poprave dojame.

"Moramo bolje, od kluba kao što je Zrinjski očekuje se bolje, to očekuju i navijači i Uprava. Na proljeće moramo pružati mnogo bolje partije", završio je Govedarica.

Zaprati HŠK Zrinjski, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
HŠK Zrinjski Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Realist
Miljane prvi si uz imenjaka na listi otpisanih
0 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi