Produžio saradnju

Tomislav Čuljak ostaje na Pecari

Samir Mlaćo
Iskusni Tomislav Čuljak danas je produžio saradnju sa NK Široki Brijeg.

Njemu je ugovor isticao, no Uprava kluba ponudila je novi i saradnja je dogovorena na još godinu dana.

”Zahvaljujem se trenerima i upravi na iskazanoj želji da i dalje budem dio ovoga velikog kluba i fantastične skupine koja je napravila lijep rezultat prošle sezone. Nadam se kako ćemo samo nastaviti gdje smo stali u Bijeljini. Sretan sam ovdje, osjećam privrženost ovoj sredini i to me obvezuje biti na dispoziciji mladim igračima i stručnom stožeru u jednom profesionalnom radu i odnosu, rekao je Tomislav Čuljak nakon potpisa novog ugovora”, kazao je Čuljak.

Podsjetimo, iskusni Vinkovčanin je u prošloj sezoni upisao ukupno 20 nastupa za Široki Brijeg i uvelike doprinio uspjehu momčadi i plasmanu u Europu.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

”U novoj će sezoni, kako je i sam rekao, biti velika podrška mladim igračima čije vrijeme tek dolazi”, istakli su sa Pecare.

Široki Brijeg novu sezonu u Premijer ligi otvara duelom sa Zrinjskim, a prethodno ga čeka evropski meč sa albanskom Vlaznijom.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.