Foto: NK Široki Brijeg

Novo pojačanje na Pecari

Bivši omladinac Dinama potpisao za Široki Brijeg · Zvanično

Endin Čaušević

Fudbaleri Širokog Brijega punom parom se spremaju za novu sezonu.

Široki Brijeg će već početkom jula početi novu sezonu jer ih očekuje nastup u prvom pretkolu Konferencijske lige i okršaj protiv albanske Vlzanije.

Klub s Pecare napravio je nekoliko promjena u igračkom kadru pred novu sezonu, te su očekivanja sigurno velika u sezoni ispred nas.

Široki Brijeg danas je predstavio novo pojačanje, te su na Pecari otkrili da je MArko Ravlija novi igrač ovog kluba.

Ovaj 20-godišnji fudbaler u Široki Brijeg stigao je iz zagrebačkog Dinama. Ravlija je imao ugovor s Dinamom, ali je nastupao za drugi ekipu Modrih.

U drugom dijelu prošle sezone igrao je na posudbi u NK Sesvete. Nakon što mu je istekao ugovor s Dinamom odlučio je da potpiše ugovor s Širokim Brijegom na jednu godinu.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Drago mi je da sam došao u Široki Brijeg, klub koji godinama u samom vrhu bh. nogometa. Svjestan sam kako su očekivanja sigurno visoka, osobito nakon prošle uspješne sezone. Želim se što prije dokazati stručnom stožeru, upravi i navijačima te tako pomoći klubu u novoj sezoni", rekao je mladi Čapljinac nakon potpisa na Pecari.

Ovaj defanzivac ponikao je u dresu Neretve iz Metkovića odakle je prešao u Dinamo gdje je nastupao za mlađe kategorije, te Dinamo II.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.