Tomislav Čuljak ostaje na Pecari

Produžio saradnju

Tomislav Čuljak ostaje na Pecari

Samir Mlaćo
Iskusni Tomislav Čuljak danas je produžio saradnju sa NK Široki Brijeg.

Njemu je ugovor isticao, no Uprava kluba ponudila je novi i saradnja je dogovorena na još godinu dana.

”Zahvaljujem se trenerima i upravi na iskazanoj želji da i dalje budem dio ovoga velikog kluba i fantastične skupine koja je napravila lijep rezultat prošle sezone. Nadam se kako ćemo samo nastaviti gdje smo stali u Bijeljini. Sretan sam ovdje, osjećam privrženost ovoj sredini i to me obvezuje biti na dispoziciji mladim igračima i stručnom stožeru u jednom profesionalnom radu i odnosu, rekao je Tomislav Čuljak nakon potpisa novog ugovora”, kazao je Čuljak.

Podsjetimo, iskusni Vinkovčanin je u prošloj sezoni upisao ukupno 20 nastupa za Široki Brijeg i uvelike doprinio uspjehu momčadi i plasmanu u Europu.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

”U novoj će sezoni, kako je i sam rekao, biti velika podrška mladim igračima čije vrijeme tek dolazi”, istakli su sa Pecare.

Široki Brijeg novu sezonu u Premijer ligi otvara duelom sa Zrinjskim, a prethodno ga čeka evropski meč sa albanskom Vlaznijom.

Zaprati NK Široki Brijeg, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Široki Brijeg Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti