Izdat će novu knjigu

Zlatan: Mnoge stvari o meni ne znate, raskinuo sam ugovor s klubom na isti dan kada sam potpisao

Edmir Škorić

Napadač Milana Zlatan Ibrahimović u oktobru puni 40 godina i proslavit će ga izdavanjem nove knjige o svom životu.

"Već sam vam rekao o svojoj prošlosti, u ovoj knjizi otkrivam sve ostalo", tvrdi napadač Milana koji se u januaru 2020. godine vratio u Italiju i imao je veliki utjecaj na San Siru, vrativši ekipu u Ligi prvaka nakon dugo vremena.

La Gazzetta dello Sport izvještava da će Šveđanin sada objaviti novu knjigu o svom dosadašnjem životu, ali objasnio je da će se razlikovati od prethodnih knjiga.

“Ako vam se svidio Ibra iz Sanrema, naći ćete ga ovdje. Postoje trenuci života i sporta koje nikada prije nisam otkrio. Sa 40 godina želim svijetu otkriti svoje najdublje ja, svoje vrijednosti i stroga životna pravila, trenutke zbog kojih sam postao najbolji igrač na svijetu", poručuje Šveđanin i nastavlja:

“Ali govorim i nepoznate detalje iz svoje karijere. Na primjer, sporazum s klubom raskinut na dan potpisivanja. Da se to nije dogodilo, danas ne bih bio u Milanu".

Potražite više informacija na temu Serie A:

Prije nekoliko dana je napadač Milana predstavio i službeni trailer za svoj biografski film "Ja sam Zlatan: Film", a film bi trebao izaći u septembru.

U bogatoj karijeri je Ibra igrao za velikane poput Ajaxa, Barcelone, PSG-a, Manchester Uniteda, Intera, Juventusa i Milana u koji se opet vratio. Osvoji je mnoge naslove, ali nedostaje mu i dalje Liga prvaka. 

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.