Josip Iličić završio s Atalantom, mnoge iznenadilo ime njegovog novog kluba

Seli se u komšiluk

Josip Iličić završio s Atalantom, mnoge iznenadilo ime njegovog novog kluba

E. Škorić

Slovenski reprezentativac Josip Iličić od naredne sezone neće nositi dres Atalante.

Kako je objavio Tuttosport, nema nikakvih dilema i Iličić je praktično već sada novi član Milana.

Postoj načelni dogovor Milana i igrača, ali i dva kluba. Rossoneri će u transfer uključiti mladog Tommasa Pobegu kako bi ipak smanjili odštetu koja ih sljedovala.

Vjeruje se da će Milan platiti uz Pobegu 8-10 miiona eura za igrača koji je prošle sezone izgubio svoje mjesto u početnoj postavi tima iz Bergama, ali na San Siru bi trebao da pojača konkurenciju u ofanzivnom dijelu veznog reda nakon odlaska Hakana Calhanoglua.

Potražite više informacija na temu Serie A:

33-godišnji Prijedorčanin je minule sezone ukupno sakupio 38 nastupa i dao je sedam golova uz 11 asistencija. Ranije je igrao u Fiorentini, a u Sloveniji je bio član Maribora, Interblocka, Bonifike...

Važno je naglasiti da je imao dosta turbulentnu godinu iza sebe pošto je patio od depresije, ali tvrdi da je sada "sretan čovjek koji se raduje svakom novom danu".

Zaprati AC Milan, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AC Milan Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

azz33333
Sta bolan izgubio mjesto, ilicic je godinama kao i prosle bio jedan od najbolji igraca atalante, covjek je imao privatni problema. Za onog turcina je izmislio loptu.
9 1
bk123
A Džeko u Milanu...šta ste pisali do sad
5 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi