Foto - Screenshot

McGregor je izgubio kompas

Bolesno i odvratno: Conor ponovo prijetio smrću Poirieru, objavio fotografiju i njegove kćerke

M. Šljivak

Conor McGregor definitivno je prešao sve granice kada su u pitanju prijetnje prema Dustinu Poirieru i njegovoj porodici.

Irska MMA zvijezda ne može da se pomiri sa novim porazom od Dustina Poiriera, a njegovi potezi su postali odvratni i bolesni.

Tako je na Twitteru ponovo zaprijetio ubistvom porodici Poirier, a među objavljenim fotografijama bila je i ona petogodišnje kćerke Dustina Poiriera.

Conor je u svom luđačkom pohudu koristio riječ 'gonezo' koja označava prijetnju ubistvom.

Iako je ovu objave izbrisao, pratioci su bili brzi i sačuvali su ono što je napisao, a Irac je još jednom pokazao da ne zna da se nosi sa porazima.

Podsjetimo, McGregor je pred i nakon borbe vrijeđao suprugu svog protivnika i takvim ponašanjem je sve više padao u očima ljubitelja MMA sporta.

[poll]https://sportsport.ba/polls/preview/127[/poll]

Ono što radi Irac je bez ikakve dileme zaista odvratno i prelazi sve moguće granice.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.