Prljavi potezi Conora McGregora: Pogledajte šta je pokušao protiv Poiriera
Foto - Screenshot

Trikovi koji mu nisu uspjeli

Prljavi potezi Conora McGregora: Pogledajte šta je pokušao protiv Poiriera

M. Šljivak

Dustin Poirier je po drugi put u šest mjeseci pobijedio Conora McGregora.

Borba u Las Vegasu je prekinuta nakon prve runde i teške povrede irskog borca, a Poirier je prije prekida potpuno dominirao u oktagonu.

McGregor je u jednom trenutku završio na leđima, a Poirier mu je zadavao udarce. Potom su uslijedili prljavi trikovi kojim se pokušao izvući.

Conor je zavukao prste u rukavice Poirieru i vukao ga je prema sebi kako bi otvorio prostor za udarce nogama sa poda.

"Stavljao je prste unutar rukavice kako mogao bacati udarce nogama sa poda. Vukao me je prema dole. On je smeće", poručio je Poirier.

Oglasi

Conoru ovi trikovi nisu uspjeli, a borba je završena nakon loma noge na kraju prve runde.

"Godinama je ismijavao moju povredu, sad zna kako je"

Conor McGregor slomio je nogu u meču protiv Dustina Poiriera.

Irska MMA zvijezda morala je predati meč na kraju prve runde nakon teške povrede, a mnogi tvrde da se Conoru sve vratilo za brojne uvrede prema protivnicima prethodnih godina.

Prije pet godina Rafael dos Anjos je slomio stopalo pred borbu sa Conorom. Irac je tvrdio da je RDA pobjegao iz borbe i da nije smio da se bori.

Brazilski borac smatra da se sada Conoru sve vratilo za ismijavanje drugih.

"Kada sam ja slomio stopalo prije naše borbe, on je ismijavao moju povredu. Nastavio je to činiti godinama. Sad znaš kako je", napisao je Dos Anjos i poručio je Conoru da bude ponizniji.

Top Komentari

HarunBajram1998
Kanta od borca nekad je i bio nesto sad samo sere i ljudi ga mlate redovno dajte mu kakvog laganog borca pa mu nakon njega odmah dajte napad na pojas
10 0
Zgembic
Ovo je onaj sto je naj jaci na jeziku medju rajom a uvjek fasuje kad je tuca.
10 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi