"Godinama je ismijavao moju povredu, sad zna kako je"
Foto - Screenshot

Rafael dos Anjos o McGregoru

"Godinama je ismijavao moju povredu, sad zna kako je"

M. Šljivak

Conor McGregor slomio je nogu u meču protiv Dustina Poiriera.

Irska MMA zvijezda morala je predati meč na kraju prve runde nakon teške povrede, a mnogi tvrde da se Conoru sve vratilo za brojne uvrede prema protivnicima prethodnih godina.

Prije pet godina Rafael dos Anjos je slomio stopalo pred borbu sa Conorom. Irac je tvrdio da je RDA pobjegao iz borbe i da nije smio da se bori.

Brazilski borac smatra da se sada Conoru sve vratilo za ismijavanje.

"Kada sam ja slomio stopalo prije naše borbe, on je ismijavao moju povredu. Nastavio je to činiti godinama. Sad znaš kako je", napisao je Dos Anjos i poručio je Conoru da bude ponizniji.

McGregor ni nakon povrede nije prestajao pričati. Poručio je Poirieru da nije sve završeno i da će se naći i četvrti put, pa barem i van oktagona.

Conor je nakon novog poraza na omjeru od 22 pobjeda i šest poraza.

Top Komentari

user1604395621
Luzer bio i ostao uz sav novac koji je zaradio.
3 0
dinass
Pravo pseto irsko marke sodz
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti