Conor McGregor operisan, Poiriera i dalje ne vadi iz usta

Irac se oglasio

Conor McGregor operisan, Poiriera i dalje ne vadi iz usta

E. Škorić

Irski MMA borac je danas operisan, ali tvrdi da se vraća jači nego ikada.

McGregor je u nedjelju ujutro u Las Vegasu poražen od Amerikanca Dustina Poiriera, nakon što mu je krajem prve runde slomljena noga i meč je prekinut.

Irca su na nosilima iznijeli s terena, a on se na društvenim mrežam sada oglasio.

"Sve je prošlo savršeno i osjećam se sjajno. Čeka me šest sedmica na štakama, a poslije toga ponovo počinjemo. Dustine, možeš koliko god hoćeš da slaviš tu nelegitimnu pobjedu, ali tamo nisi ništa uradio. Ta druga runda bi sve pokazala. Napredovat ćemo. Vratićemo se bolji nego ikad", naveo je Irac.

"Godinama je ismijavao moju povredu, sad zna kako je"

Prije pet godina Rafael dos Anjos je slomio stopalo pred borbu sa Conorom. Irac je tvrdio da je RDA pobjegao iz borbe i da nije smio da se bori.

Brazilski borac smatra da se sada Conoru sve vratilo za ismijavanje drugih.

"Kada sam ja slomio stopalo prije naše borbe, on je ismijavao moju povredu. Nastavio je to činiti godinama. Sad znaš kako je", napisao je Dos Anjos i poručio je Conoru da bude ponizniji.

Top Komentari

zevs
nešto kontam da i ja ovog mcgregora izazovem na borbu, kad ga mlati ko stigne mogo bi i ja
9 0
Mele
Ti si goton curane tetovirani, prije 5 i vise godina bio si borac, sad si glumac, uzmi one Logane i mozete skupa za egzibiciju da se mlatite.
5 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi