Utakmica se igra na Grbavici

Velež odredio cijene ulaznica za meč protiv AEK-a

Endin Čaušević

Fudbaleri Veleža u četvrtak igraju meč drugog pretkola Konferencijske lige protiv grčkog AEK-a.

Rođeni su u prvom pretkolu ovog takmičenja uspjeli da pobijede Coleraine sa ukupnih 4:2 i zasluženo se plasiraju dalje gdje ih očekuje okršaj protiv grčkog velikana AEK-a.

Velež će već u četvrtak ugostiti AEK u prvom meču koji će se igrati u Sarajevu na stadionu Grbavica.

Mostarski klub objavio je i cijene ulaznica za ovu utakmicu koje su nešto jefitinije u odnosu za utakmicu protiv Colerainea koja se također igrala na stadionu Željezničara.

Naime, cijena za istočnu tribinu je 25 KM, za sjevernu 20 KM i za južnu tribini 15 KM.

Cijene su jeftinije u odnosu na Coleraine jer tada je ulaznica za istočnu tribinu koštala 30 KM, sjevernu 25 i južnu 20 KM.

Također, iz Veleža su potvrdili da je u prodaji i 1.500 ulaznica za meč protiv Posušja u okviru prvog kola Premijer lige Bosne i Hercegovine.

Potražite više informacija na temu UEFA Konferencijska liga:

Ova utakmica igra se u ponedjeljak na stadionu Rođeni, a cijene su: zapad 10 KM, sjever 7 KM i istok 5 KM.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.