Velež zatražio odgodu utakmice sa Zrinjskim, u ponedjeljak odluka

Zbog nastupa u Evropi

Velež zatražio odgodu utakmice sa Zrinjskim, u ponedjeljak odluka · Saznajemo

A. Beganović

U drugom kolu Premijer lige snage će u mostarskom derbiju odmjeriti Zrinjski i Velež.

Derbi uvijek privuče mnogo pažnje, a sigurno će tako biti i sada.

Planirano je da se meč igra narednog vikenda, no Rođeni su zbog nastupa u drugom pretkolu Konferencijske lige zatražili odgodu meča, što je potvrđeno za SportSport.ba.

Podsjetimo, Velež u ponedjeljak igra meč prvog kola Premijer lige protiv Posušja, a zatim će u četvrtak na Grbavici ugostiti grčki AEK.

Revanš tog meča je već za sedam dana, pa su Rođeni od Saveza tražili odgodu meča sa Plemićima.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Kako saznajemo, Savez kao i u nekim ranijim sličnim situacijama neće praviti probleme, a kako je zahtjev upućen sedam dana prije utakmice nije potrebno da saglasnost da i Zrinjski.

Mostarski derbi tako ćemo ipak gledati u nekom drugom terminu, a iz izvora bliskih NS BiH saznajemo da će odluka biti donesena u ponedjeljak.

Zaprati HŠK Zrinjski, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
HŠK Zrinjski Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

jesamnisam
jesam navijac veleza, ali treba biti objektivan, prosle godine nismo htjeli izaci u susret Sarajevu, ne treba se ni nama izaci sada.
23 2
ZM1905
Pa Velež nije htio prošle sezone Sarajevu odgoditi utakmicu. Zrinjski prošlih sezona nije odgađao svoje prvenstvene utakmice između europskih. Zašto bi sada izašli u susret Veležu?!
22 5

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije