Foto - Screenshot

Ben White stigao u klub

Arsenal na fenomenalan način predstavio novo pojačanje · Zvanično

Midhat Šljivak

Londonski Arsenal predstavio je danas novo pojačanje.

Novi igrač Topnika postao je 23-godišnji defanzivac Ben White koji dolazi iz redova Brightona.

Arsenal je na sjajan način predstavio novog člana tima: "Oprostite što kasnimo. Saobraćaj je bio užasan", poruka je iz Arsenala uz video dolaska Whitea u klub.

White je također veoma sretan zbog potpisa za Arsenal kojeg je poprilično dugo iščekivao: "Moj novi dom. Jedva čekam da počnem", napisao je White.

Arsenal je za usluge ovog defanzivca ekipi Brightona platio čak 50 miliona funti i vidjet ćemo kako će se White uklopiti u tim Mikela Artete.

Potražite više informacija na temu Premier league:

White je pored Brightona igrao još za Leeds, Newport i Peterbrough.

Arsenal u novoj sezoni Premiershipa ulazi sa visokim ambicijama. Želja je povratak u Ligu prvaka, a upravo će Topnici otvoriti novu sezonu utakmicom protiv Brentforda koja je na rasporedu 13. augusta.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.