Arsenal dobio novu 'desetku'
Foto - Screenshot

Mladi fudbaler potpisao novi ugovor

Arsenal dobio novu 'desetku'

M. Šljivak

Dres sa brojem 10 u redovima londonskog Arsenala u narednih pet godina nosit će Emile Smith Rowe.

Ovaj 20-godišnji fudbaler potpisao je danas novi petogodišnji ugovor sa Topnicima i u klubu će ostati do 2026. godine.

Talentovani ofanzivni veznjak dobio je i dres sa brojem 10, a u Arsenalu su zadovoljni što je Smith Rowe potpisao produženje saradnje.

"Veoma smo sretni što je Emile potpisao novi ugovor. Sjajno je vidjeti igrača koji je prošao našu akadamiju i koji sad postaje ključni dio našeg prvog tima. On je igrač koji predstavlja budućnost kluba i zato smo mu dali dres sa brojem 10", rekao je tehnički direktor kluba Edu.

Menadžer Mikel Arteta je pohvalio mladog fudbalera.

Potražite više informacija na temu Premier league:

"Kao što smo svi vidjeli prošle sezone Emile je veoma inteligentan fudbaler sa odličnim sposobnostima. Već je sad ključan igrač za nas", istakao je Arteta.

Smith Rowe je za prvi tim Arsenala odigrao 45 utakmica i postiao je osam golova.

Zaprati Arsenal, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Arsenal Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Arnel925
Nekad su najbolji nosili desetke u Arsenalu sad nose djeca
4 2
amer_sa90
Top
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi