Foto - Screenshot

Bh. fudbaler izviždan

Miralem Pjanić je večeras doživio veliko poniženje od navijača Barcelone

Midhat Šljivak

Miralem Pjanić nije nastupio u večerašnjem prijateljskom meču između Barcelone i Juventusa.

Barcelona je golovima Memphisa Depayja, Martina Braithwaitea i Riquija Puiga slavila sa 3:0 i osvojila je trofej Joan Gamper.

Naravno, sve je bilo veoma emotivno nakon oproštaja Lionela Messija od kluba i sa večerašnjom utakmicom počela je nova era katalonskog velikana.

Miralem Pjanić je ovaj meč odgledao sa klupe, ali ono što je doživio od navijača pred početak susreta sigurno neće zaboraviti.

Bh. veznjaka su na predstavljanju ekipe izviždali navijači Barcelone, a dodatne uvrede na račun 31-godišnjeg fudbalera došle su na društvenim mrežama.

Isto je prošao i francuski defanzivac Samuel Umtiti. Nakon zvižduka na predstavljanju Umtiti je izviždan i na terenu pri svakom kontaktu sa loptom po ulasku u igru.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Očigledno da navijači katalonskog tima svrstavaju Pjanića i Umtitija u red 'krivaca' zbog odlaska Lionela Messija iz kluba, jer zbog ogromnih plata kojih se nisu željeli odreći, nije bilo prostora da klub potpiše novi ugovor sa čuvenim Argentincem.

Miralem Pjanić se povezuje sa prelaskom u Juventus. Navodno bi jako brzo sve moglo biti završeno i vidjet ćemo hoće li se bh. fudbaler vratiti u Torino.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.