Utakmica se igra večeras

Paklen doček za Dinamovce u Varšavi, Poljaci već počeli s osvetom

Admin Čaušević

Navijači neredi prijete da obilježe revanš susret 3. pretkola Lige prvaka između Legije i Dinama.

Nakon "krvave" uvertire u zagrebačkom naselju Dubrave gdje su Bad Blue Boysi nanijeli poraz navijačima Legije u Varšavi se čeka osveta pristalica poljskog kluba.

Prema nekim informacijama osveta je počela još sinoć kad su nastradala četvorica navijača Dinama i to na glavnom trgu u Varšavi.

Glasine koje kruže su te da je 30-ak pristalica Legije napalo navijače Dinanama. Neki su i snimljeni kako šepaju ulicama prijestolnice Poljske.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Međutim, još uvijek nije potvrdio da li se radi o BBB-a koji su doputovali iz Hrvatske ili je jednostavno riječ i ljudima hrvatske nacionalnosti.

U Varšavu bi trebalo stići oko 200 navijača Dinama. Interes za utakmicu je veliki, a na tribinama će sigurno biti preko 30 hiljada gledatelja. Prvi meč je završen 1:1.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.