8

Komentari (8)

Realist
Ovdje se ne radi o BBB jer je tek danas zakazan njihov dolazak, ovdje se radi o obicnim ljudim koji su jednostavno bili u krivo vrijeme na krivom mjestu, a pravi degenek sljedi veceras.
Ante G.
Je li moguce da neko na jednom portalu napise "neki su primjeceni da sepaju"... Koliko god pomisli covjek da je ovo dno novinarstva, na dnevnoj bazi iznenadite citaoce nekom bravurom. Kapa dole, neunistivi ste.
Bosonog bog
Bolje je ono: Nakon krvave uvertire gdje su BBB nanijeli poraz navijačima Legije..... Divljaštvo novinar pretvorio u pobjedu BBB
user1599499530
Samo se koljite manje ce ostat normalnih navijaca...
bk123
šta napisa, sigurno ovo nisi mislio ovako al eto
vence
hebem ti uciteljicu :) pogresno si ti ovo napisao :D
denimen9
@user1599499530 je Čauševic 100% wahahah
user1599499530
Bitno da znate sta sam mislio rec samo im sikere pored puta poredat i neka se mlave dva dana
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.