Meč se igra od 20 sati

Velež ili Elfsborg, šta kažu kladionice?

Edmir Škorić

Nogometaši Veleža i Elfsborga večeras od 20 sati igraju revanš meč trećeg pretkola UEFA Konferencijske lige.

Nakon što je prvi duel u Borasu završen rezultatom 1:1, čini se da obje ekipe imaju realne šanse za prolaz u play-off.

No, šta kažu kladionice? Sve svjetske, ali i domaće kladionice smatraju da su, iako gosti, nogometaši Elfsborga favoriti i da su trenutno bliže plasmanu u play-off od bh. predstavnika.

Ekipa Feđe Dudića izbacila je već AEK iako je bila potpuni autsajder, tako da ne treba da plaše objavljeni koeficijenti ili kvote.

Na pobjedu Veleža MOZZART kladionica nudi kvotu 3.30, a na pobjedu Elfsborga 2.25. Za one koji smatraju da će meč ponovo završiti neriješno nudi se kvota 3.25.

MOZZART nudi i brojne druge oklade na ovaj meč, a svakako je zanimljiva opcija 3+ odnosno tri i više golova na meču sa kvotom 1.95, dok je kvota 1.85 postavljena za opciju do 2 gola.

Potražite više informacija na temu UEFA Konferencijska liga:

Kompletnu ponudu pogledajte OVDJE.

Podsjetimo da će pobjednik ovog duela na kraju u play-offu najvjerovatnije igrati protiv Feyenoorda, koji je dobar dio posla protiv Luzerna obavio još u prvom meču.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.