Teška pozicija za Argentinca

"Aguero hoće da se ubije"

Admin Čaušević

Sergio Aguero je poslije deset godina napustio Manchester City, a kao novi klub izabrao je Barcelonu.

Aguero je bio ubijeđen da će mu dolazak na Nou Camp donijeti priliku da bude i klupski saigrač svom velikom prijatelju Lionelu Messiju.

Međutim, stvari nisu krenule najbolje, tačnije otišle su u potpuno drugom smjeru u odnosu na ono kako je iskusni napadač planirao.

Messi je kao slobodan igrač otišao u PSG, a Aguero se povrijedio pa će naredna dva i pol mjeseca biti van terena.

O Agueru je govorio njegov prijatelj i reprezentativni kolega Angel Di Maria koji će ubuduće dijeliti svlačionicu sa Messijem.

"Kun hoće da se ubije", u šali je je Di Maria za argentinske medije, a nakon toga se i uozbiljio:

Potražite više informacija na temu La Liga:

"Najgora stvar koja mu se desila je povreda. Naporno je radio da bude spreman, ali onda mu se to desi ponovo. Nadam se da će se vratiti i biti ono što jeste", rekao je Di Maria.

Aguero je prije nekoliko dana povrijedio list desne noge, čeka ga pauza od 10 sedmica pa će za Barcelonu debitovati tek u novembru.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.