Depay i Garcia registrovani, igrat će protiv Sociedada

Dobre vijesti za navijače Barcelone

Depay i Garcia registrovani, igrat će protiv Sociedada

Edmir Škorić

Najzad malo dobrih vijesti za navijače Barcelone.

Kreće nova sezona u španskoj La Ligi, a Barcelona u subotu igra protiv Real Soicedada. Bit će zaista neobično i zanimljivo vidjeti Katalonce u sezoni bez Lionela Messija, koji je potpisao za PSG.

U Barceloni se polako privikavaju na jedan sasvim drugačiji život, a da prebrode eventualnu krizu i da ipak budu u vrhu pomoći će im novi igrači koji su stigli ovog ljeta.

Postojao je opravdan strah da neće biti registrovani za početak nove sezone, ali saopšteno je da će i Memphis Depay i Eric Garcia biti na raspolaganju treneru Ronaldu Koemanu za derbi na Camp Nouu.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Naknadno će biti prijavljen i trenutno povrijeđeni argentinski napadač Sergio Aguero, dok je još ranije registrovan Emerson koji je stigao iz Betisa.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi