Uvijek su tu uz njega

Adilović objavio fotografiju: Džeko ima veliku podršku svojih prijatelja na Meazzi

Endin Čaušević

Inter i Genoa igraju trenutno na Meazzi meč prvog kola nove sezone italijanske Serije A.

Inter ove sezone brani titulu prvaka Italije, a mnogi su ih prerano otpisali iz borbe za odbranu titule jer se nalaze u finanijskoj krizi.

Međutim, Inter je pokazao da će se i ove sezone boriti za sami vrh tabele jer su igrači ovog tima sjajno otvorili meč protiv Genoe.

Inter je poveo sa 1:0 već u šestoj minuti kada je pogodak glavom postigao Škriniar. U 14. minuti već je bilo 2:0, a ovaj put sjajan gol postiže Calhanoglu nakon asistencije Džeke.

Džeko je nekoliko minuta kasnije mogao i do gola, ali je prečka spasila goste. Za Dijamanta ovo je debi u dresu Intera i jasno je koliko je motivisan da pokaže da će biti veliko pojačanje.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Bh. reprezentativac ima i podršku svojih prijatelja s tribina na Meazzi, a između ostalih tu se nalazi i bivši napadač Željezničara, Eldin Adilović, koji je objavio story s Meazze na Instagramu.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.