Bjelanović dao svoje mišljenje

Mandžukić će na kraju donijeti iznenađujuću odluku?

Samir Mlaćo

Hrvatski napadač Mario Mandžukić mogao bi uskoro završiti igračku karijeru.

Super Mario se nije naigrao u proteklom periodu, u Milanu je imao problema sa povredama, a ovog ljeta povezuje se sa velikim brojem klubova.

Ipak, do dogovora nije došlo, a vrijeme prolazi.

Saša Bjelanović, bivši hrvatski napadač govorio je za Tuttomercatoweb te kazao da Mandžukić razmišlja o kraju karijere.

"Čini mi se da mu je jednostavnije prestati nego nastaviti igrati. On je iskren prema sebi i ne želi se osjećati kao ničiji teret niti ostaviti dojam da igra zbog novca", njegovo je mišljenje.

Mandžukić je prije nešto više od godinu dana odlučio da se okuša u Kataru kada je iz Juventusa prešao u Al-Duhail, ali se to pokazala kao greška jer se u klubu zadržao svega nekoliko mjeseci.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Mandžukić je karijeru počeo u Marsoniji nakon toga je igrao za Zagreb, Dinamo, Wolfsburg, Bayern, Atletico, Juvenuts, katarski Al-Duhail te Milan.

Bogatu karijeru zaokružio je i sa reprezentacijom Hrvatske s kojom je igrao finale SP 2018. godine, a Mandžukić je na tom prvesntvu bio jedan od najboljih fudbalera koje je sa klupe predvodio selektor Zlatko Dalić.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.