Mandžukić sada Tursku neće odbiti?

Iskusni napadač vaga ponude

Mandžukić sada Tursku neće odbiti?

S. Mlaćo

Nakon rastanka sa Milanom, Mario Mandžukić je ponovo bez kluba.

Iz Turske stižu informacije da je Super Mario meta Fenerbahčea. O tome se i ranije pisalo, prošli prelazni rok, no nije došlo do transfera.

Sada turski mediji navode da Fener nudi platu veću od dva miliona eura.

Proteklih dana špekulisalo se da će Mandžukić put Indije. Navodno bi obukao dres tima ATK Mohun Began, no teško je očekivati da se to desi.

Mandžukić je prije nešto više od godinu dana odlučio da se okuša u Kataru kada je iz Juventusa prešao u Al-Duhail, ali se to pokazala kao greška jer se u klubu zadržao svega nekoliko mjeseci.

Potražite više informacija na temu Super Lig:

Mandžukić je karijeru počeo u Marsoniji nakon toga je igrao za Zagreb, Dinamo, Wolfsburg, Bayern, Atletico, Juvenuts, katarski Al-Duhail te Milan.

Bogatu karijeru zaokružio je i sa reprezentacijom Hrvatske s kojom je igrao finale SP 2018. godine, a Mandžukić je na tom prvesntvu bio jedan od najboljih fudbalera koje je sa klupe predvodio selektor Zlatko Dalić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi