Veliki transfer na pomolu

Hrvatska u finišu prijelaznog roka dobija drugog najskupljeg igrača u svojoj historiji

Admin Čaušević

Do kraja prijelaznog roka su ostala dva dana te se očekuju nekoliko zvučnih transfera. 

Hrvatska bi vrlo lako mogla dobiti svog najskupljeg fudbalera od nezavinosti zemlje. U pitanju je Nikola Vlašić.

Vlašić je već neko vrijeme među najboljim igračima ruskog prvenstva te pruža sjajne partije u dresu CSKA što mu je donijelo status redovnog reprezentativca.

Ovaj 23-godišnjak bi se u posljednjim satim prijelaznog roka mogao vratiti u Englesku gdje je već nosio dres Evertona, ali nije bio toliko uspješan.

Vlašića želi West Ham, a klub iz Londona je za odličnog ofanzivnog veznjaka pripremio čak 30 miliona eura što bi Moskovljani trebali prihvatiti.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Hrvatski reprezentativac je tokom cijelog ljeta bio na meti Milana, međutim čini se da će na kraju presuditi novac i bolja ponuda popularnih Čekičara.

Inače, najskuplji hrvatski fudbaler je Mateo Kovačić kojeg je Chelsea 2019. godine prilikom prelaska iz Reala platio 50 miliona eura.

Promo

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.