West Ham se ne šali: Hrvat pred potpisom za Čekićare

Za napad na TOP 4

West Ham se ne šali: Hrvat pred potpisom za Čekićare

S. Grebović

West Ham je na najbolji mogući način otvorio sezonu u Premiershipu.

Čekićari nakon dva odigrana kola imaju svih šest bodova na svom kontu.

U prvom kolu srušili su Newcastle u gostima sa 4:2, a sinoć su u posljednjoj utakmici kola na svom terenu razbili Leicester rezulatom 4:1.

Kako prenose pojedini mediji, West Ham je u najboljoj poziciji da svoju konkurenciju pojača sa igračem CSKA, Nikolom Vlašićem.

Hrvatski reprezentativac je već dugo vremena na meti Čekićara, a David Moyes je konačno odlučio da ga dovede kako bi im pomogao u borbi na četiri fronta ove sezone.

Vlašić je na veliku scenu došao transferom iz splitskog Hajduka u Everton na ljeto 2017. kada su Bili igrali sa Karamelama, koje je kupio svojom sjajnom partijom.

Potražite više informacija na temu Premier league:

U Englesku je preselio za 11 miliona eura, ali nije uspio da se nametne na Otoku.

Moskovski klub ga je najprije doveo na pozajmicu, a potom i otkupio 2019. za 15 miliona eura, a čini se kako je izvjesna nova promjena sredine za Vlašića.

Top Komentari

bazaorao
fula
1 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi