Zaigrat će u Seriji A?

ESPN: James Rodriguez potpisuje za italijanskog velikana

E. Škorić

Prema ESPN-u, kolumbijski reprezentativac potpisat će za Milan.

Sami je finiš ljetnog prijelaznog roka i još uvijek se navijači timova širom Evrope nadaju najboljem, a na San Siru se očekuju 2-3 nova igrača. Paolo Maldini i saraadnici rade sjajan posao ovog ljeta, ali žele da poentiraju na kraju.

Čeka se krilo iz Francuske, Romain Faivre, koji bi trebao da potpiše u narednim satima i on dolazi iz Bresta da pojača konkurenciju na desnoj strani.

Međutim, navijače će više obradovati vijest o mogućem dolasku Jamesa Rodrigueza. Kolumbijac navodno kao slobodan igrač potpisuje za Milan.

James Rodriguez je otpisan u Evertonu nakon odlaska Carla Ancelottija i bilo je samo pitanje gdje će nastaviti karijeru.

Potražite više informacija na temu Serie A:

James je blistavu karijeru u Evropi počeo u Portu, igrao za Monaco, Real Madrid i Bayern, a zatim prošlog ljeta potpisao za Everton. U dresu Karamela je upisao 24 nastupa i dao šest golova.

Povezivao se i sa Portom, sa nekolicinom evropskih timvoa, ali 30-godišnjak je sada najbliže dresu velikana sa sjevera Italije.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.