Meč u 12:30 sati

Inzaghi odredio sastav, Inter kreće s dva napadača

Edmir Škorić

Inter će danas od 12:30 sati odmjeriti snage sa Sampdorijom u meču 3. kola Serije A.

Inter gostuje Sampdoriji na Luigi Ferrarisu, te će pokušati da ostvari i treću pobjedu u nizu.

Aktuelni prvak svakako je favorit, a trener Simone Inzaghi odlučio je da u meč krene s dva napadača - Edin Džeko i Lautaro Martinez.

Bh. reprezentativac je ponovo dobio šansu za igru od prve minute i Inzaghi mu očligledno u potpunosti vjeruje, a i kako i ne bi nakon dvije sjajne partije na startu sezone.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Podsjetimo da Inter u srijedu igra protiv Real Madrida meč 1. kola Lige prvaka, a vidjet ćemo hoće li Edin i tu biti starter ili će prednost dobiti Joaquin Correa, koji je također stigao ovog ljeta i koji također briljira.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.