Lukaku jasno poručio

Na sreću izbjegao bizarnu povredu: "Više nikada neću slaviti gol na takav način"

Endin Čaušević

Chelsea je jučer na svom terenu pobijedio Aston Villu sa 3:0 u meču četvrtog kola Premiershipa.

Plavci su lakše od očekivanog uspjeli da dođu do nova tri boda, a još jednu odličnu utakmicu odigrao je Romelu Lukaku koji je bio dvostruki strijelac.

Lukaku je uspio konačno zabiti gol na Stamford Bridgeu u dresu Chelseaja jer se tokom prvog boravka u ovom klubu nije baš proslavio.

Prvi pogodak na meču vidjeli smo u 15. minuti kada je Lukaku sjajno izbacio jednog igrača Aston Ville i onda je pogodio za 1:0.

Nakon toga Lukaku je odlučio da proslavi pogodak "klizanjem" na koljenima, ali se nije proslavio.

Nakon što se bacio na koljena Lukaku je "izvalio" busen trave i poderao svoju štucnu, a kratko se žalio i na povredu koljena. Međutim, navijači su odahnuli kada je Lukaku nastavio igrati i izbjegao je zaista bizarnu povredu.

Međutim, danas se Lukaku oglasio na Twitteru i poručio je da više nikada neće slaviti gol na takav način.

Potražite više informacija na temu Premier league:

"Nema više klizanja na koljenima nakon jučerašnje proslave gola", poručio je Lukaku.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.