Ibra se povrijedio

Užasne vijesti za Milan pred polazak za Liverpool

Endin Čaušević

Liverpool i Milan sutra igraju jedan od derbija prvog kola grupne faze Lige prvaka.

Liverpool dočekuje Rossonere nakon pobjede protiv Leeds Uniteda, dok Milan stiže u Englesku nakon odličnog početka nove sezone Serije A sa tri uzastopne pobjede.

Jasno je da Liverpool ima sutra ulogu favorita protiv Milana koji se nakon nekoliko sezona uspio vratiti u Ligu prvaka, te je jasno da će Rossoneri pokušati da iznenade sutra Redse.

Milan je za vikend na svom terenu sa 3:0 pobijedio Lazio, a u ovom meču vratio se Zlatan Ibrahimović koji je bio van terena više od tri mjeseca zbog povrede koljena.

Ibrahimoviću je bilo potrebno samo sedam minuta da zabije pogodak i pokazao je da je i dalje "gladan" golova iako će za 20-tak dana proslaviti svoj 40. rođendan.

Mnogi su se radovali što će Ibra biti u konkurenciji za meč protiv Liverpoola, ali danas iz Italije stižu tužne vijesti.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Naime, mediji na Apeninima objavili su da Ibrahimović neće putovati s ekipom u Liverpool i da će propustiti sutrašnju utakmicu zbog povrede.

Fabrizio Romano je objavio da Ibrahimović sigurno neće igrati sutra jer ima problema s Ahilovom tetivom. Ibra se itekako radovao sutrašnjoj utakmici protiv Liverpoola, ali nažalost neće igrati.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.