14

Komentari (14)

Husrefbeg22
Valjda Ibro a ne Ibra. Uostalom previse pisete o ovome igracu koji nicim nije zavrijedio da se o njemu toliko mlati u BiH. On se vjerovatno i svoga porijekla stidi.
Salence
@Husrefbeg22 Po čemu Ibro?Komentarišeš i sudiš čovjeka kojem ni ime ne znaš.Sumnjam da ti je i bilo šta osim imena u vezi Ibre poznato Lp Sale
makelele
Slab nekakav "bog", kad je svako malo ozlijedjen
King_Kenny
...i bolje mu je da ne igra jer ce se bez veze obrukati kada ga Van Dijk strpa u dzep...on moze igrati protiv ovih ekipica po Italiji i tu glumiti magupa,ali protiv velikih momaka on nema sta da trazi.
Klicko
@King_Kenny drug u potpunosti se ne slazem s tobom sada.Ibra je lav
meepo
hahah jesi ti realan ?
King_Kenny
@meepo ...ja sam realan...jedan deda od 40 godina na ledjima ne moze da se nosi sa najboljim svjetskim stoperom,kao sto to nisu mogli ni Messi,Lukaku i mnogi drugi bolji i mladji igraci od ovog Metuzalema...ne bi me zacudilo da je odglumio povredu samo da ne dodje i ne obruka se,jer on je preveliki egoista.
meepo
Nisi ti momak realan ni sekunde. Ibra je klasa pa makar imao 50 godina. 40 utakmica 27 golova otkako se vratio u Milan. Itekako bi se on mogao nositi s Van Dijkom, igrao je on i protiv boljih stopera u svojoj karijeri. Van Dijk je odličan igrač i kad ne igra Liverpool je za 40% slabiji ali nije ni on nepogrešiv.
user1614932756
Ala svrsavaju luzerpulovi navijaci na van dicka
huizju
@King_Kenny ti si sine fulio sport ocito, tako pricati o Ibri, koji je jedan od najboljih napadaca ikada moze samo teska neznalica!
nameno000
Kako ce biti jedan od najboljih ikad,pa on nema ni ligu prvaka osvojenu?
BogatiDijasporac
@King_Kenny Messi je na Nou Campu bukvalno ponizio Van Dijka. O cemu pricas? To sto je Dembele kasnije fulao dva zicera i Suarez na Anfieldu 2x 100% sanse nema veze sa Messijem.
BogatiDijasporac
Pa eto, osvojio je Varane SP i LP, pa je li to znaci da je Varane najbolji?
Robijasi_It
Jel bilo penale u prvom za liverpool vidim da vode prvo poluvrijeme 1-0 obzirom da je 40 minut
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti