Ibra pokazao kakav je majstor: U jednom trenutku je vezao pertlu, a onda je shvatio šta se dešava

Na kraju zabio pogodak

Ibra pokazao kakav je majstor: U jednom trenutku je vezao pertlu, a onda je shvatio šta se dešava

E. Čaušević

Milan je sinoć u derbiju trećeg kola Serije A na svom terenu pobijedio Lazio sa 2:0.

Rossoneri su odlično otvorili novu sezonu Serija A i imaju maksimalnih devet bodova nakon tri utakmice.

Mnogi su očekivali uzbudljiv derbi na San Siru, ali je Milan čini se lakše od očekivanog uspio da dođe do tri boda jer Lazio nije pružio baš najbolju partiju u ovoj utakmici.

Na teren se konačno vratio i Zlatan Ibrahimović koji je zbog povrede koljena bio van terena više od tri mjeseca, ali se vratio u stilu.

Ibrahimović je na teren ušao u 60. minuti utakmice i samo sedam minuta bilo mu je potrebno da pokaže još jednom o kakvom majstoru se radi.

Naime, u 67. minuti Ibrahimović je zabio gol za konačnih 2:0, ali mnogi su zapazili zanimljiv detalj prije samog postizanja gola.

U jednom trenutku Ibrahimović je stao da popravi pertlu na kopačkama, a onda je shvatio da Rebić ide u kontru i odlučio je da mu se pridruži. Na kraju ga je Rebić odlično uposlio, a Ibra je pogodio za 2:0.

Potražite više informacija na temu Serie A:

[streamable]https://streamable.com/dth62c[/streamable]

Iako će za nekih 20-tak dana proslaviti svoj 40. rođendan Ibrahimović je ponovo pokazao da nije još uvijek za penzije i da ima još mnogo toga da pokaže na fudbalskom terenu.

Zaprati AC Milan, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AC Milan Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

AmarSahin
Ovdje nije Ibrahimović pokazao ''kakav je majstor''. Samo je Lazio pokazao koliko im je samo loša odbrana.
3 1
dinass
Ova odbrana se ponasa kao da je trening utakmica u pitanju.
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi