United gostuje u Švicarskoj

Solskjaer odabrao prvih 11 za početak Lige prvaka

Edmir Škorić

Nova sezona Lige prvaka počinje danas, a među prvima svoj meč u grupnoj fazi igra Manchester United.

Engleski velikan gostuje u Švicarskoj ekipi Young Boysa i taj meč počet će u 18:45 sati.

Cristiano Ronaldo je ipak starter iako je bilo nagađanja da bi Portugalac mogao odmoriti, ali Solskjaer ga je odlučio ponovo uvrstiti u početni sastav, nakon što je u subotu zabio dva gola Newcastleu u Premiershipu.

U timu nema većih promjena, možda je jedino iznenađenje to što je Donny van de Beek starter u veznom redu uz Freda i Pogbu.

United je sjajno otvorio novu sezonu u Premier ligi, a sada želi da u istom ritmu krene i u Ligu prvaka. Crveni vragovi su veliki favoriti protiv Švicaraca, ali naravno to tek treba da dokažu i na terenu.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:



Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.