Prva večera sa Ronaldom: Igračima Manchestera nije palo na pamet da urade ono što inače rade

Pojavili se detalji

Prva večera sa Ronaldom: Igračima Manchestera nije palo na pamet da urade ono što inače rade

A. Čaušević

Cristiano Ronaldo je drugi mandat u Manchester United počeo furiozno. 

Manchester United je bio domaćin Newcastle Unitedu. Upisana je pobjeda sa 4:1, a prva dva gola kada je utakmica bila neizvjesna postigao je slavni Portugalac.

Lee Grant, rezvervni golman Crvenih đavola, je otkrio kako se ekipa ponašala u prisustvu Ronalda. Tokom zajedničke večere nije im palo na pamet da urade stvar koju bi inače ranije radili.

Naime, s namjerom da se ugledaju na Ronalda niko od provotimaca Uniteda nije pojeo desert kao što je bila dosadašnja praksa.

"Bilo je to u petak tokom okupljanja ekipe u hotelu. Večerali smo i obično uzmemo neki deser i neke 'manje dobre' stvari. Imamo pitu od jabuke, čokoladni krem i slično...", rekao je Grant te nastavio:

"Mogu vam garantovati da nije bilo niti jednog igrača koji je dodirnuo pitu od jabuke i niko nije ustao da uzme čokoladicu. Svi su jednostavno sjedili."

"Jedan me čak pitao šta je Ronaldo uzeo. Gledali smo o čemu se radi i naravno to je je bila najzdravija porcija koju možete zamisliti."

Potražite više informacija na temu Premier league:

Praksa u Unitedu je da novajlije sjednu na stolicu i zapjevaju.

"To su uradili Varane, Sancho također, a onda i Ronaldo. Svi smo se začudili. Bilo je briljantno. Naravno neću reći šta je rekao, ali bilo je interesantno vidjeti ga nervoznog", rekao je Grant.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti