Ronaldo govorom u svlačionici utišao kritičare: Englezi objavljuju detalje, igrači bili u čudu

Pred meč sa Newcastle Unitedom

Ronaldo govorom u svlačionici utišao kritičare: Englezi objavljuju detalje, igrači bili u čudu

A. Čaušević

Drugi mandat u dresu Manchester Uniteda za Cristiana Ronalda je počeo na najbolji mogući način. 

Crveni đavoli su na Old Traffordu dočekali Newcastle United i odnijeli su pobjedu rezultatom 4:1. Dva gola je zabio portugalski as.

"Cristiano je sve podigao, sve ostale čini fokusiranim. Puno traži od sebe, a onda to traži od saigrača i svih nas", rekao je Ole Gunnas Solskajer nakon utakmice.

Engleski mediji su danas počeli objavljivati detalje Ronaldovog snažnog i utjecajnog govora iz svlačionice pred utakmicu.

Za Ronalda kritičari imaju običaj reći da je egocentričan, sebičan da mu je na prvom mjestu lični učinak, ali sluteći po govoru to uopšte nije tako.

Najpopularniji fudbaler današnjice je otkrio i prave razloge zašto se nakon 12 godina vratio u Manchester United.

"Ronaldov govor je bio veoma snažan i inspirativan. Svi igrači i stručni štab su sjedili u tišini. 'Vratio sam se iz dva razloga. Prvi je što volim klub. Drugi je što vodim pobjednički metalitet koji je ugrađen u ovaj tim', rekao je Ronaldo", tvrdi dobro upućeni izvor The Suna.

Potražite više informacija na temu Premier league:

"Nisam se vratio da budem navijač. Želim uspjeh, želim da volite ovaj klub cijelim srcem. Ako igrate ili ne, trebate podržavati saigrače i uvijek davati 100 % za klub."

"Ovdje sam da pobjedđujem i ništa drugo. Pobjede nas čine sretnim. Želim da budem sretan, zar ne? Vi ste nevjerovatni igrači i vjerujem u vas, u protivnom se ne bih vratio", neke su od rečenica iz Ronaldovog govora koje je prenio The Sun.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

Top Komentari

Klicko
Ovdje sam da zaradim 25 milioncica po sezoni,pucam penale i silujem prsate britanke :)))))))))))
3 15

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi