Opet je došla do izražaja

Ronaldo je možda najveći u historiji, ali svoje loše navike se nikad neće riješiti

Admin Čaušević

Cristiano Ronaldo je možda i najbolji igrač u historiji fudbalske igre. 

Iako ima 36 godina i dalje igra vrhunski i nema namjeru zaustaviti se. I novu sezonu Lige prvaka počeo je golom.

Sjajni Portugalac je zabio u 13. minuti protiv Young Boysa. Švicarski predstavnik je postao 36. različiti klub kojem je zabio u elitnom takmičenju.

Ipak, u drugom poluvremenu je do izražaja došla i Ronaldova loša navika zbog koje mu mnogi prigovaraju.

Ronaldo je poznat po tome da olako pada u duelima da iznudi kazneni udarac za svoj tim, a tako je bilo protiv Young Boysa.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

U jednom duelu sa Camarom, defanzivac je malo odgurnuo Ronalda koji je odmah počeo da gleda prema sudiji i traži penal. Šta se desilo pogledajte ovdje.

Inače, Ronaldu je večerašnji nastup bio ukupno 177 u Ligi prvaka računajuči grupnu i nokaut fazu te se tako izjednačio sa Ikerom Casillasom.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.