Silinu Ronaldovog udarca na nogama nije izdržao zaštitar iza gola

Nesretnika je pogodila lopta

Silinu Ronaldovog udarca na nogama nije izdržao zaštitar iza gola

S. Grebović

U ovim trenucima igra se utakmica prvog kola Lige prvaka između Young Boysa i Manchester Uniteda.

U trenutku pisanja ovog teksta rezultat na semaforu je glasio 1:0 za Crvene đavole, a gol je postigao Cristiano Ronaldo.

Sjajan centaršut Brune Fernandesa na najbolji je način iskoristio njegov zemljak koji je kroz noge matirao golmana domaćih.

Prije početka ove utakmice, dok je nišanio šuterske sprave, Cristiano Ronaldo je silovito šutirao pored gola, a lopta je pogodila zaštitara na stadionu koji je potom pao na pod.

Medicinski radnici su mu morali ukazati pomoć, a tu je pritekao i slavni Portugalac koji ga je ohrabrio i podigao na noge što je izazvalo oduševljenje publike u Bernu.

Inače, ovo je za Ronalda bio treći gol u drugoj povratničkoj utakmici za Manchester United budući da je za vikend u pobjedi nad Newcastleom od 4:1 postigao dva pogotka.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Ronaldu je ovo inače 177. nastup u Ligi prvaka i tako se izjednačio sa Ikerom Casillasom po broju utakmica u najelitnijem klupskom takmičenju, a ovo mu je bio 135. pogodak u Ligi prvaka i tu je nedodirljiv.

Opis nije dostupan

Top Komentari

Klicko
Mora da ima jak udarac kad je izveo 800 penala u karijeri.
4 6
zevs
sad ce ga ova plavuša optužit za silovanje
2 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi