Foto - NK Široki Brijeg

Mladi igrači potpisali ugovore

Četiri potpisa na Pecari

Midhat Šljivak

NK Široki Brijeg potpisao je danas ugovore sa četvoricom juniora ovog kluba.

Priliku za dokazivanje u prvom timu dobili su golman Ivan Puljić, te defanzivci Mate Zvonimir Lasić, David Martić i Ivan Mustapić.

Iz Širokog Brijega su saopštili kako će Puljić, Lasić i Martić ostati u ekipi barem do zimske pauze kada će Jure Ivanković odlučiti o potencijalnom slanju na posudbu ili ostanku.

Sa druge strane Ivan Mustapić je već otišao na posudbu u ekipu Neretvanac Opuzen.

"Potpisivanjem ugovora s mladim igračima NK Široki Brijeg nastavlja praksu davanja prilike talentiranim igračima iz okruženja i oslanjanja na izdanke vlastite škole nogometa.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Pružena prilika mladim igračima pokazala se kao pravi recept za uspjeh. Smatramo kako je to jedini ispravan put u sigurnu i plodonosnu budućnost našega kluba", saopšteno je iz NK Široki Brijeg.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.