"Radujemo se susjedskom derbiju, ali želimo pobjedu na Mokrom Docu"
Foto: NK Široki Brijeg

Široki u nedjelju gostuje u Posušju

"Radujemo se susjedskom derbiju, ali želimo pobjedu na Mokrom Docu"

E. Čaušević

Široki Brijeg u nedjelju igra u gostima protiv Posušja utakmicu 11. kola Premijer lige Bosne i Hercegovine.

Široki u dobrom raspoloženju putuje u Posušje nakon što su prije nekoliko dana na svom terenu igrači ovog tima savladali Tuzla City.

S druge strane u Posušju nije baš idealna situacije jer je klub s Mokrog Doca posljednji na tabeli sa sedam osvojenih bodova.

Na Pecari je danas održana press konferencija pred ovu utakmicu, a medijima su se obratili pomoćni trener Vlado Hrkać i odbrambeni igrač Jure Obšivač.

"Od prve do zadnje minute odigrali smo kvalitetnu utakmicu protiv Tuzla Cityja. Nadam se kako ćemo na valu velike pobjede ostvariti pobjedu i na Mokrom Docu. No, neće biti nimalo lako, neugodna su momčad. Imaju mlade igrače i nekoliko igrača s premijerligaškim iskustvom, tako da nas sigurno očekuje neizvjesna utakmica", istaknuo je Hrkać i biranim riječima pohvalio nedjeljnog suparnika.

"Drago mi je što se Posušje vratilo u Premijer ligu BiH i čestitam im na tome. Veselim se susjedskom derbiju na Mokrom Docu. Posušje je sportski grad i uvijek je poseban sportski rivalitet vladao među nama. Stabilna su momčad koja je pokazala kako se može vratiti u utakmicu i nakon primljenog pogotka. Zaslužili su više bodova, ali imali su sportsku nesreću kao i mi", dodao je Hrkać.

Obšivač je kazao kako se lakše diše nakon velike pobjede u prošlom kolu. Međutim, dodaje, ista je ostvarena strpljivošću i došla je kao plod kvalitetnog rada.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Trebali smo biti strpljivi, kao što i jesmo bili, kvalitetno raditi i čekati svoje vrijeme. Znali smo kako će doći jedna velika pobjeda. Dokazali smo kako možemo igrati sa svima", istaknuo je.

"Posušje je neugodna momčad. Doveli su novog trenera i na valu tog pozitivnog šoka sigurno se nadaju pobjedi. Međutim, smatram kako smo bolja momčad i apsolutni favoriti. Želimo pristupom iz zadnje utakmice do bodova na Mokrom Docu", naglasio je iskusni defanzivac.

Zaprati NK Široki Brijeg, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Široki Brijeg Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi