FOTO: EPA

Villa slavila na Old Traffordu

Penal izazvao buru u Unitedu: Bruno ignorisao Ronalda i ostavio ga bez komentara

Haris Zilić

Aston Villa je u šestom kolu Premiershipa svladala Manchester United sa 0:1.

Old Trafford je utišao Hause golom u 88. minuti.

United je mogao do izjednačenja, ali Bruno Fernandes je promašio penal u 93. minuti, tačnije Portugalac se obrukao i loptu poslao visoko preko gola.

Ronaldo je prije penala upitao saigrača iz reprezentacije da izvede penal, ali Fernandes je to ignorisao, a prema pisanjima ostrvskih medija, Ronaldo u mix zoni nije želio komentarisati pomenutu situaciju.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Već ranije su bila razna pisanja i špekulacije kako bi dolazak Ronalda mogao poremetiti mir u svlačionici Uniteda upravo zbog prekida i penala, a čini se nakon današnje utakmice da je u tim pisanjima i bilo istine.

Solskjareu sada ostaje dupli posao pored spremanja ekipe za utakmice, a to je da smiri i sutaciju u svlačionici koja bi mogla biti napeta nakon današnje utakmice.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.