Majka otkrila gdje će Cristiano Ronaldo otići nakon Manchestera

Vratiće se kući

Majka otkrila gdje će Cristiano Ronaldo otići nakon Manchestera

E. Škorić

Dolores Aveiro, majka portugalske zvijezde Cristiana Ronalda, zna gdje će njen sin okončati veliku karijeru.

Ronaldo se ovog ljeta vratio u Manchester United i briljira u dresu svog bivšeg kluba nakon dolaska iz Juventusa, a karijeru će završiti u Portugalu.

"Rekla sam mu da veoma podržavam njegovu odluku da se vrati u Manchester. Vidjeti pun stadion i 75.000 ljudi kako uzvikuju njegovo ime je velika emocija", kazala je Dolores Aveiro, pa je dodala:

"Cristiano mora da se vrati u Sporting. Učiniće to za mene. Rekla sam mu da pijre nego što umrem, želim još jednom da ga vidim u dresu Sportinga. Ipak, upozoravam vas, rekao mi je i da planira da igra do svoje 40. godine, tako da ima vremena do tada", otkrila je Portugalčeva majka.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Prisjetila se detalja iz 2017. godine kada je Ronaldov sin upoznao Lionela Messija na dodjeli Zlatne lopte.

"Bila sam sa unukom i rekla mu: 'Vidi, to je Messi tamo'. On mi je odgovorio da je to nemoguće i da je Messi viši. Potom mu ga je Cristiano ohrabrio da ode da mu se javi, što je on i učinio. Messi je veoma prijatna osoba, ali je moj unuk već sada viši od njega, što je bilo pomalo simpatično", dodala je Dolores.

Top Komentari

Manager
Kome je otkrila ? Škoriću na kafi ? :)
3 0
Klicko
Penalty!!!
0 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi