10

Komentari (10)

juve10
Penal čist ko suza. :)
green_dragon
Sto volim kad ovi "manji" klubovi deru ove "velikane".....bravo za Vilu
King_Kenny
...najjednostavnije rjesenje bi bilo da im sudije prestanu poklanjati nepostojece penale i onda se nece imati zbog cega svadjati...postoji opasnost da se pobiju na terenu zbog penala.
hake
Ljakse, penal čist ko suza. Odi popij terapiju, ne preskači. Ujutro bijele, popodne crvene, a naveče roze pilule.
NKZ1922
Ima li ljepseg zvuka nego kad skauzer kmeči iz očaja. Jedino mozda kad mu stara kmeči ali od zadovoljstva dok jase rinaku
user1607499935
Promasio je zbog tog pritiska jer je znao da cim prvi promasi je to i zadnji, i da ih je 50 zaredom zabio samo bi taj jedan cekali da Ronaldu daju da puca. A logicno bi bilo da i dalje puca, ali cudo da mu je i ovaj dopusten, iako mislim da cak i nije, vidjelo se da se Ronaldo vec gurao ali je Bruno uzeo loptu i stao na 11 metara i nije ga ni gledao. Ronaldo je jasno ovim penalom koji je promasen najsretniji covjek na svijetu. Vidjeli ste kako su jednom Cavaniu uzeli sedmicu i dali njemu, koda su je uzeli djetetu od 18 godina. Ego je to do neba. Inace, od 45 penala kojih je Bruno izveo ovo mu je tek cetvrti promasen. Lik je verovatno najbolji izvodjac penala na svetu. Svima se desi da promasi. I Ronaldo ga je neki dan promasio u reprezentaciji.
nedoni46
Jes, Ronaldo je promasio, pa zabio 2 gola za preokret, iz sale.
dinass
Najbolji izvodjac hahahahha vjerovacemo tebi jer nas oci i mozak varaju.
user1607499935
Dinass , ko je bolji od Brune u penalima? Od sezone 2017/18 do danas Bruno ima postotak kazne od 96,2%, a Ronaldo 83,9%.
Vela82
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.