FOTO: NK Široki Brijeg

Potpisao ugovor sa klubom s Pecare

Mustapić: Sretan sam i ponosan

Samir Mlaćo
NK Široki Brijeg potpisao je višegodišnji ugovor sa mladim Ivanom Mustapićem.

Mustapić nije krio oduševljenje i vjeruje da će dobiti priliku u seniorskoj momčadi. Dres prvog tima bio mu je san od dana u školi nogometa.

“Sretan sam i ponosan, osjećaj je fantastičan. Nevjerojatan je osjećaj potpisati svoj prvi profesionalan ugovor i to za za voljeni klub. Kao dijete, kada sam došao trenirati u školu nogometa, sanjao sam postati igrač seniorske momčadi NK Široki Brijeg i zaigrati na Pecari. Pola toga sna mi se ostvarilo, a sada je na meni dati sve od sebe, pokazati se i zaslužiti biti dio prve momčadi. Nadam se kako će me ozljede zaobići i sportska sreća pomaziti. Želim opravdati povjerenje i što prije pružiti dobre igre u najdražem dresu, istaknuo je mladi desni bek.

Pored Mustapić prije par dana ugovore su potpisali Puljić, Lasić i Martić, također dojučerašnji juniori kluba sa Pecare.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.