Četiri potpisa na Pecari
Foto - NK Široki Brijeg

Mladi igrači potpisali ugovore

Četiri potpisa na Pecari

M. Šljivak

NK Široki Brijeg potpisao je danas ugovore sa četvoricom juniora ovog kluba.

Priliku za dokazivanje u prvom timu dobili su golman Ivan Puljić, te defanzivci Mate Zvonimir Lasić, David Martić i Ivan Mustapić.

Iz Širokog Brijega su saopštili kako će Puljić, Lasić i Martić ostati u ekipi barem do zimske pauze kada će Jure Ivanković odlučiti o potencijalnom slanju na posudbu ili ostanku.

Sa druge strane Ivan Mustapić je već otišao na posudbu u ekipu Neretvanac Opuzen.

"Potpisivanjem ugovora s mladim igračima NK Široki Brijeg nastavlja praksu davanja prilike talentiranim igračima iz okruženja i oslanjanja na izdanke vlastite škole nogometa.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

🆕✍🏻 Puljić, Lasić, Martić i Mustapić potpisali višegodišnje ugovore Četvorica dojučerašnjih juniora potpisali su...

Posted by NK Široki Brijeg on Friday, September 24, 2021

Pružena prilika mladim igračima pokazala se kao pravi recept za uspjeh. Smatramo kako je to jedini ispravan put u sigurnu i plodonosnu budućnost našega kluba", saopšteno je iz NK Široki Brijeg.

Zaprati NK Široki Brijeg, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Široki Brijeg Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

GuiliDamou
Ucini mi se Irfan Mustapić, ah, samo mi se učini…
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi