Foto - EPA

Martinez i dalje provocira Cristiana

Odavno Ronalda neko nije uvrijedio kao golman Aston Ville

Midhat Šljivak

Argentinski golman Emiliano Martinez došao je u centar pažnje prethodnog vikenda zbog provokacija upućenih Cristianu Ronaldu.

Martinez je stajao na golu Aston Ville u meču sa Manchester Unitedom na Old Traffordu u kojem je domaći tim dobio priliku da postigne gol iz penala u nadoknadi vremena.

Bruno Fernandes je uzeo loptu ispred Cristiana Ronalda i zapucao ju je daleko iznad gola.

Martinez je neposredno pred izvođenje penala izazivao Cristiana i tražio je da on izvede ovaj kazneni udarac.

Nije se Martinez zaustavio na tome već je i u štampi odlučio 'udariti' na zvijezdu Crvenih đavola.

Na novinarsko pitanje u čemu je razlika između njega i Ronalda, Martinez je rekao:

"Ne vidim nikakvu razliku između nas dvojice. Imamo sličan stil igre. Obojica stojimo u kaznenom prostoru i čekamo loptu", rekao je Martinez aludirajući na to da Ronaldo ništa drugo ne radi na terenu osim što stoji i čeka loptu da bi postigao pogodak.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Ronaldo će sasvim sigurno pročitati ove riječi i nema dileme da će Portugalac biti poprilično motivisan u narednom susretu sa Martinezom.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.