Ronaldo uvrstio dva najdraža jela na klupski jelovnik, a zbog jednog saigrači nisu baš oduševljeni

Godinama koristi isti režim ishrane

Ronaldo uvrstio dva najdraža jela na klupski jelovnik, a zbog jednog saigrači nisu baš oduševljeni

E. Čaušević

Cristiano Ronaldo se ovog ljeta odlučio vratiti u Manchester United što je oduševilo navijače s Old Trafforda.

Ronaldo je iznenadio sve odlukom u samom finišu ljetnog prelaznog roka da napusti Juventus jer se očekivalo da će ostati u klubu iz Torina do kraja ove sezone.

Ipak, Ronaldo je zatražio transfer i na kraju je donio odluku da se nakon 12 godina vrati u Manchester United što je oduševilo navijače ovog kluba.

Da će biti veliko pojačanje Ronaldo je pokazao već na samom startu sezone jer je već postigao četiri gola za Manchester United. Tri gola je postigao u Premiershipu, a jedan u Ligi prvaka.

Iako ima već 36 godina Ronaldo je i dalje u nevjerovatnoj fizičkoj formi što pokazuje iz utakmice u utakmicu. Naravno, itekako vodi računa o svojoj ishrani i treninzima zbog čega je svoje tijelo doveo skoro do savršenstva.

Dolazak Ronalda sigurno će promijeniti određene stvari u svlačionici, a engleski mediji prenose da je Portugalac već "ostavio trag" što se tiče klupske kantine.

Naime, Ronaldo je tražio da se neka njegova najdraža jela uvrste na jelovnik u klupskoj kantini što je klub odmah odobrio.

Na jelovniku sada se nalazi njegovo najdraže jelo "Balcahu" koje se sastoji od bakalara, bijelog luka, krompira i kajgane i to je jelo koje podsjeća Ronalda najviše na rodni Portugal.

Potražite više informacija na temu Premier league:

No, The Sun je objavio da je na jelovniku i jelo koje se sastoji uglavnom od hobotnice i koje Ronaldo itekako voli. No, to jelo nije previše oduševilo njegove ostale saigrače koji ga uglavnom izbjegavaju.

Ronaldo već godinama ima striktan režim ishrane koji nikada ne krši, a to mu očito donosi mnogo toga jer je u fantastičnoj fizičkoj formi već godinama, te je svoje povrede sveo na minimum.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

elvir_86
Sve dok ne uvedu sarmu burek i čevap , sva su im jela tanka ????
7 0
user1601076490
Bacalhau, kad istražujete radite to kako treba, jer "Balcahu" ne postoji kao jelo.
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi