Sastavi za Kup

Ivković izmješao karte, Žižović maksimalno ozbiljan, Jakirović bez Bilbije

Admin Čaušević

Većina premijerligaša će od 16 sati igrati svoje mečeve 1/16 finala Kupa BiH.

Željezničar će gostovati Rudaru iz Han Bile, a Tomislav Ivković je izmješao karte. Kapiten će biti Samir Bekrić, dok je Ermin Zec na klupi.

FK Rudar Han Bila: Zolota, Mehmedović, Osmančević, Torlak, Kadrić, Kasumović, Alić, Hodćić, Petak, Čurić, Jaganjac.

FK Željezničar: Muftić, Vištica, Drina, Vrhovac, Malić, Hajdarević, Beća, Gasal, Bojo, Zdunić, Bekrić.

Mladen Žižović se na gostovanju kod Goražda odlučio za praktično najjači sastav od igrača koje je poveo u grad na Drini. Izuzetak je Emir Jusić koji je ostao na klupi.

FK Goražde: Šehović, Antić, Ćulov, Dučić, Mehić, Jolović, Šubo, Koprivica, Mašić, Karić, Handžić.

FK Sloboda: Bukvić, Devedžić, Ćivić, Beganović Amar, Beganović Dženis, Kurtalić, Alić, Maksimović, Predragović, Balić, Karišik.

Zrinjski će gostovati Svatovcu, a Sergej Jakirović na raspolaganju neće imati Nemanju Bilbiju koji uopšte ne konkuriše za utakmicu.

Potražite više informacija na temu Kup BiH:

NK Svatovac: Čizmić, Okačić, Hasanović, Kukić, Demirović, Krajišnik, Bećirović, Saburović, Tursunović, Nukić, Husejnović.

HŠK Zrinjski: Soldo, Čoko, Zlomislić, Tešija, Malekinušić, Mašić, Gadže, Jakovljević, Memija, Magdić, Šipovac.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.