Danas jedanaest susreta 1/16 finala Kupa BiH

Sarajevo u Modriči, Borac u Olovu

Danas jedanaest susreta 1/16 finala Kupa BiH

S. Mlaćo
Danas se igra 11 susreta 1/16 finala Kupa BiH.

Danas se igra 11 susreta 1/16 finala Kupa BiH.

Prošlosezonski osvajač Kupa ekipa FK Sarajevo gostuje članu Prve lige RS FK Alfa Modriča, dok će Željezničar na megdan Rudar iz Han Bile, članu Druge lige Zapad.

Borac gostuje lideru Druge lige Centar Stupčanici iz Olova, dok u Čapljini igraju domaća Čapljina i Radnik iz Bijeljine.

Komšijski derbi igraju FK Klis  Buturović Polje– FK Igman Konjic, lider Prve lige FBiH GOŠK će na megdan Ljubiću iz Prnjavora, a mostarski Zrinjski Svatovcu iz Poljica, članu Druge lige Sjever.

U Goraždu igraju Goražde i Sloboda, Omarska dočekuje FK Rudar Prijedor, a Sloga iz Gornjeg Vakufa Uskoplja Željezničar Sport Team.

U Mrkonjić Gradu domaća Slobode će pokušati iznenaditi Široki Brijeg.

Potražite više informacija na temu Kup BiH:

Svi susreti igraju se od 16 sati,  a igra se jedan meč.

Podsjetimo, FK Tuzla City je jučer sa 5:2 nadigrao Gradinu, dok je Posušje na Piroti sa 2:1 bilo bolje od Travnika.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi